Clubmiddag

Iedere maand op de derde woensdag verzorgt de ASCC een clubmiddag voor de leden in het wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, Amstelveen. Op deze middag worden allerlei onderwerpen en apps op computer-, tablet- en smartphonegebied gepresenteerd, die voor de leden interessant en nuttig zijn. De ASCC stelt zich ten doel om leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op deze gebieden. Er is altijd ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Het zou mooi zijn, als af en toe eens een (deel van een) middag zou worden verzorgd door een van de leden. Als u belangstelling hebt om eens een presentatie te houden op een clubmiddag, kunt u zich aanmelden bij secretariaat@ascc.nl.

De toegang is gratis voor leden. Aanmelden vooraf is niet nodig en een drankje in de pauze is inbegrepen.

13-april-2022
De Website
Ruud Blok

Met onze website willen we de leden beter van dienst zijn. Op deze clubmiddag gaan we met jullie in discussie over het gebruik. Vertellen we onze plannen en hebben we het over verborgen mogelijkheden van de website. De nieuwe website staat al in de steigers en die willen we samen met jullie afbouwen.

Met de nieuwe website willen we nog serieuzer en professioneler overkomen. De leden moeten fijn en eenvoudig met ons in verbinding staan.

Op deze clubmiddag leer je hoe een website werkt en krijg je een kijkje achter de schermen hoe zoiets tot stand komt.

N.B. Het is mogelijk dat door onvoorziene omstandigheden, een presentatie gewisseld of gewijzigd wordt.