Computerhulp: account gekaapt ?

We hebben signalen ontvangen dat er in onze regio dienstverleners actief zijn die u willen verleiden om al uw digitale middelen aan hen over te dragen en u zodoende te kunnen ondersteunen bij al uw digitale problemen. Als u éénmaal diensten van zo’n bedrijf afneemt kunt u er nauwelijks meer van af komen, en heeft u ook geen controle meer over uw eigen digitale middelen en apparaten. Al uw digitale middelen, maar ook toegang tot en de inhoud van uw bestanden, uw mail en uw digitale foto’s, zijn dan in feite gekaapt door een commercieel bedrijf dat u niet meer wil laten gaan. 

Er zijn vele schrijnende gevallen bij ons bekend, en er zijn ook diverse partijen actief bezig om deze praktijken tegen te gaan. 

Denkt u erover digitale ondersteuning in te kopen bij een computer dienstverlener, 

neem dan altijd eerst even contact met ons op: 

Bel 06 38762853 

of kom langs op één van onze inloopspreekuren. Voor de tijd en de plaats van onze inloopspreekuren, zie de Agenda middels de knop hiernaast.

 
We helpen en adviseren u altijd, ook als u (nog) geen lid bent. 
 

Maar bent u aangesloten bij zo’n dienstverlener en wilt u er van af ? 

Neem ook dan contact met ons op (zie boven). Stuur geen mail ! 

We kunnen niet alleen uw digitale middelen en gegevens ontkoppelen van dienstverleners die niet mee willen werken, maar u ook in contact brengen met partijen die de juridische aspecten rond dergelijke praktijken kennen en kunnen helpen om dat aan kunnen pakken.