Cursussen Om de talloze mogelijkheden van uw computer, tablet/iPad en smartphone/iPhone beter te leren kennen biedt de ASCC twee keer per jaar verschillende cursussen aan.

In het cursusboekje en op de website treft u een overzicht van onze cursusaanbod. Kies de cursus die het beste aansluit bij uw kennisniveau, of laat u adviseren door onze docenten tijdens onze inloopspreekuren.

Wat zou u kunnen leren?

Op uw Windows-PC: 

– Systeem up-to-date houden, beveiligen, back-ups maken, werken met allerlei programma’s zoals e-mail en foto’s bewerken.

Op Android tablets of op iPads:

– Waar zijn die knoppen voor, hoe orden ik de app’s op mijn scherm, waar vind ik leuke nieuwe app’s en hoe krijg ik die op mijn tablet of mobieltje, hoe gebruik ik die app’s?

 

Als u wilt kunt u ook kiezen voor een individuele cursus, dan kiest u zelf wat u wil leren.

In het cursusboekje en op de website vindt u een overzicht van onze cursussen. Kies de cursussen die het best bij uw kennisniveau aansluiten of laat u adviseren door onze docenten op onze inloopspreekuren.

Inschrijven

U kunt zich direct inschrijven voor een specifieke cursus op de Cursusoverzichtpagina.

U kunt ook het inschrijfformulier uitprinten en invullen. Het ingevulde formulier kunt u inleveren aan de balie van Wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, 1187 LS Amstelveen, 

of opsturen naar 

ASCC p.a. Wijkcentrum Westend,

Westwijkplein 3, 

1187 LS Amstelveen