Home pagina ASCC

De Amstelland Senioren ComputerClub of kortweg de ASCC.

Attentie!

De vrijdagmorgen inloop is nu als volgt
georganiseerd  klik hier

De inloop op vrijdagochtend en de computerthuishulp zijn in verband met deze situatie voorlopig ook gesloten. In plaats daarvan wordt aan de leden hulp op afstand verleend. Bel met 06 38762853.

De cursussen gaan voorzichtig weer van start. Niet alle cursusleiders zijn beschikbaar, waardoor een deel van de geplande cursussen niet zal doorgaan.  Afhankelijk van de onwikkelingen rond Corona wordt van week tot week bepaald of cursussen doorgaan of geannuleerd. De mensen die zich hebben aangemeld voor een cursus  ontvangen tijdig persoonlijk bericht. Eventueel reeds betaalde cursusgelden zullen zo nodig worden geretourneerd.

Tegenwoordig is in bijna elk huishouden een computer, een tablet en/of een smartphone aanwezig. Weet u hoe veel leuke en nuttige activiteiten u daarmee kunt doen? Speciaal ook voor 50-plussers. Wilt u contact houden met familie, vrienden en bekenden, informatie vinden op internet, elektronisch bankieren, foto’s maken, spelletjes doen, navigeren met auto, fiets of lopend? Er komen steeds nieuwe programma’s om het leven leuker en gemakkelijker te maken. Wilt u ook meedoen en bijblijven? De ASCC neemt u mee de digitale toekomst in. We organiseren cursussen (in groepjes en individueel), workshops en clubmiddagen. We hebben wekelijkse inloopspreekuren waar we onze leden gratis helpen met problemen met computer, tablet en smartphone. Voor problemen die daarmee niet kunnen worden opgelost bieden wij hulp aan huis. Daarnaast geven we een maandelijkse nieuwsbrief uit met leuke tips en computernieuws.

De ASCC is  opgericht door senioren voor senioren.  De club staat open voor alle volwassenen – en niet alleen senioren – die computerkennis niet met de (school)paplepel ingegoten hebben gekregen. Bij ons kunt u cursussen en workshops volgen over de mogelijkheden van pc’s, tablets en smartphones. Op vrijdagochtend kunt u als lid van de club gratis hulp krijgen voor uw computer, uw tablet en uw smartphone. Maandelijks bent u op de derde woensdag van de maand welkom op de clubmiddag waar presentaties worden gehouden over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op computer-, tablet- en smartphonegebied. Als lid ontvangt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke tips en computernieuws. Het motto van de club is: Samen de digitale toekomst in!
Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Westwijkplein_3Amstelland Senioren ComputerClub.
Wijkcentrum Westend,
Westwijkplein 3
1187 LS  Amstelveen

Telefoon: 06 38762853
(alleen op werkdagen van 09:00 – 17:00)

 

Het motto is: Samen de digitale toekomst in.