Home pagina ASCC

De Amstelland Senioren ComputerClub of kortweg de ASCC.

De ASCC is opgericht in 2001. De club is in principe bedoeld voor senioren, maar er geldt voor het lidmaatschap geen leeftijdsgrens. Tegenwoordig is in bijna elk huishouden een computer, een tablet en/of een smartphone aanwezig. Weet u hoe veel leuke en nuttige activiteiten u daarmee kunt doen? Speciaal ook voor 50-plussers. Wilt u contact houden met familie, vrienden en bekenden, informatie vinden op internet, elektronisch bankieren, foto’s maken, spelletjes doen, navigeren met auto, fiets of lopend? Er komen steeds nieuwe programma’s om het leven leuker en gemakkelijker te maken. Wilt u ook meedoen en bijblijven? De ASCC neemt u mee de digitale toekomst in.

We organiseren cursussen (in groepjes en individueel) en workshops over de mogelijkheden van computers, tablets en smartphones. Op vrijdagochtend hebben we een inloopspreekuur waar u als lid van de club gratis hulp kunt krijgen voor uw computer, uw tablet en uw smartphone. Voor problemen die daarmee niet kunnen worden opgelost bieden wij tegen een kleine vergoeding hulp aan huis. Maandelijks bent u op de derde woensdag van de maand welkom op de clubmiddag waar  presentaties worden gehouden over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op computer-, tablet- en smartphonegebied. Als lid ontvangt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke tips en computernieuws. Het motto van de club is: Samen de digitale toekomst in!
Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Net als andere verenigingen, maakt de ASCC vanwege Corona een bijzondere periode door. De clubmiddagen, de inloopspreekuren en de cursussen op locatie gaan even niet door. We proberen dat zo goed mogelijk op te vangen. Als vervanging voor de inloopspreekuren wordt aan de leden hulp op afstand verleend. Bel met 06 38762853. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona wordt van week tot week bepaald, of cursussen kunnen doorgaan of worden uitgesteld of geannuleerd. De mensen die zich hebben aangemeld voor een cursus ontvangen tijdig persoonlijk bericht. De clubmiddagen worden voorlopig online gehouden. Nader bericht daarover vindt u in de nieuwsbrieven. Via de nieuwsbrieven en de nieuwsflitsen blijven we in contact.

De vrijdagochtendinloop is nu als volgt georganiseerd  klik hier

Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Westwijkplein_3Amstelland Senioren ComputerClub.
Wijkcentrum Westend,
Westwijkplein 3
1187 LS  Amstelveen

Telefoon: 06 38762853
(alleen op werkdagen van 09:00 – 17:00)

 

Het motto is: Samen de digitale toekomst in.