Amstelland Senioren Computer Club

De ASCC is opgericht in 2001. De club is in principe bedoeld voor senioren, maar er geldt voor het lidmaatschap geen leeftijdsgrens.

Tegenwoordig is in bijna elk huishouden een computer, een tablet en/of een smartphone aanwezig. Weet u hoe veel leuke en nuttige activiteiten u daarmee kunt doen?
De ASCC helpt vooral ouderen die moeite hebben met de technische ontwikkelingen en geeft hiervoor lezingen, cursussen en direct hulp. Hierdoor kunt u contact houden met familie, vrienden en bekenden, informatie vinden op internet, elektronisch bankieren, foto’s maken, spelletjes doen, navigeren met auto, fiets of lopend? 
Kijk eens in onze Club Agenda.

ASCC-logo-used

Clubmiddag


Maandelijks
bent u op de derde woensdag van de maand welkom op de clubmiddag waar presentaties worden gehouden over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op computer-, tablet- en smartphonegebied.Als lid ontvangt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke tips en computernieuws. Het motto van de club is: Samen de digitale toekomst in!

Er komen steeds nieuwe programma’s om het leven leuker en gemakkelijker te maken. Wilt u ook meedoen en bijblijven? De ASCC neemt u mee de digitale toekomst in.
We organiseren cursussen (in groepjes en individueel) en workshops over de mogelijkheden van computers, tablets en smartphones. 

Cursussen

In voor en najaar starten we een serie cursussen.
We maken onderscheid in:

  • Microsoft Windows
  • Smartphone Android
  • Smartphone IOS
  • Fotografie

Zowel klassikaal als persoonlijk 

Langs komen met je probleem

De ASCC heeft iedere vrijdagmorgen wat wij noemen inloop. In lokaal 3 van Westend zit een team van vrijwilligers te wachten op u. Wij gaan om 9.30 open en werken tot 11.00 uur. 
Druk even op contact om te zien waar.
Tegenwoordig ook in de bibliotheek Uithoorn, de 2e en 4e woensdag in de maand van 11:00 tot 12:30

Thuishulp


Het kan natuurlijk dat u zelf of de computer een probleem heeft en niet langs kunt komen. Voor een kleine vergoeding kunt u een afspraak maken en komt een vrijwilliger langs. U kunt met uw vragen tijdens kantooruren bellen met 06 38762853. Spreek de voicemail en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Nieuwsbrief

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief naar onze leden. Natuurlijk met clubnieuws, maar ook heel veel informatie over het NU! in computer, smartphone en tablet land.

Alles over onze vereniging,over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Volg de ASCC ook op Facebook en Twitter