Home pagina ASCC

De ASCC is opgericht in 2001. De club was aanvankelijk bedoeld voor senioren, maar tegenwoordig is iedereen welkom. Er is voor het lidmaatschap geen leeftijdsgrens. Ons motto is: Samen de digitale toekomst in. 

Tegenwoordig is in bijna elk huishouden een computer, een tablet en/of een smartphone aanwezig. Weet u hoe veel leuke en nuttige activiteiten u daarmee kunt doen? Speciaal ook voor 50-plussers. Wilt u contact houden met familie, vrienden en bekenden, informatie vinden op internet,
elektronisch bankieren, foto’s maken, spelletjes doen, navigeren met auto, fiets of lopend?

Er komen steeds nieuwe programma’s om het leven leuker en gemakkelijker te maken. Wilt u ook meedoen en bijblijven? De ASCC neemt u mee de digitale toekomst in. We organiseren cursussen (in groepjes en individueel) en workshops over de mogelijkheden van computers, tablets en smartphones. Op vrijdagochtend hebben we een inloopspreekuur waar u als lid van de club gratis hulp kunt krijgen voor uw computer, uw tablet en uw smartphone. Voor problemen die daarmee niet kunnen worden opgelost bieden wij tegen een kleine vergoeding hulp aan huis.

Maandelijks bent u op de derde woensdag van de maand welkom op de clubmiddag waar presentaties worden gehouden over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op computer-, tablet- en smartphonegebied. Als lid ontvangt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke tips en computernieuws.

Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Inloop najaar 2022
09:30 tot 11:00 uur 


U kunt met uw vragen tijdens kantooruren bellen met
06 38762853.
Spreek de voicemail en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.
Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Het motto is: Samen de digitale toekomst in.

Westwijkplein 3
Amstelland Senioren ComputerClub.
Wijkcentrum Westend,
Westwijkplein 3
1187 LS Amstelveen
Telefoon: 06 38762853
(alleen op werkdagen van
09:00 – 17:00)