Home pagina ASCC

De Amstelland Senioren ComputerClub of kortweg de ASCC.

Attentie!

De vrijdagmorgen inloop is nu als volgt
georganiseerd  klik hier

De inloop op vrijdagochtend en de computerthuishulp zijn in verband met deze situatie voorlopig ook gesloten. In plaats daarvan wordt aan de leden hulp op afstand verleend via het programma Teamviewer. 

De cursussen zijn voorlopig opgeschort. Zodra de cursussen weer worden hervat, wordt u daarover op onze website geïnformeerd. De deelnemers aan lopende cursussen ontvangen tijdig persoonlijk bericht.


De ASCC is  opgericht door senioren voor senioren.  De club staat open voor alle volwassenen – en niet alleen senioren – die computerkennis niet met de (school)paplepel ingegoten hebben gekregen. Bij ons kunt u cursussen en workshops volgen over de mogelijkheden van pc’s, tablets en smartphones. Op vrijdagochtend kunt u als lid van de club gratis hulp krijgen voor uw computer, uw tablet en uw smartphone. Maandelijks bent u op de derde woensdag van de maand welkom op de clubmiddag waar presentaties worden gehouden over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op computer-, tablet- en smartphonegebied. Als lid ontvangt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke tips en computernieuws. Het motto van de club is: Samen de digitale toekomst in!
Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Westwijkplein_3Amstelland Senioren ComputerClub.
Wijkcentrum Westend,
Westwijkplein 3
1187 LS  Amstelveen

Telefoon: 06 38762853
(alleen op werkdagen van 09:00 – 17:00)

 

Het motto is: Samen de digitale toekomst in.