Home pagina ASCC

De Amstelland Senioren ComputerClub of kortweg de ASCC.

De ASCC is opgericht in 2001. De club is in principe bedoeld voor senioren, maar er geldt voor het lidmaatschap geen leeftijdsgrens. Tegenwoordig is in bijna elk huishouden een computer, een tablet en/of een smartphone aanwezig. Weet u hoe veel leuke en nuttige activiteiten u daarmee kunt doen? Speciaal ook voor 50-plussers. Wilt u contact houden met familie, vrienden en bekenden, informatie vinden op internet, elektronisch bankieren, foto’s maken, spelletjes doen, navigeren met auto, fiets of lopend? Er komen steeds nieuwe programma’s om het leven leuker en gemakkelijker te maken. Wilt u ook meedoen en bijblijven? De ASCC neemt u mee de digitale toekomst in.

We organiseren cursussen (in groepjes en individueel) en workshops over de mogelijkheden van computers, tablets en smartphones. Op vrijdagochtend hebben we een inloopspreekuur waar u als lid van de club gratis hulp kunt krijgen voor uw computer, uw tablet en uw smartphone. Voor problemen die daarmee niet kunnen worden opgelost bieden wij tegen een kleine vergoeding hulp aan huis. Maandelijks bent u op de derde woensdag van de maand welkom op de clubmiddag waar  presentaties worden gehouden over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op computer-, tablet- en smartphonegebied. Als lid ontvangt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke tips en computernieuws. Het motto van de club is: Samen de digitale toekomst in!
Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Net als andere verenigingen, heeft de ASCC vanwege corona een bijzondere periode doorgemaakt. Clubmiddagen, cursussen en inloopspreekuren konden niet op locatie worden gehouden. De club heeft geprobeerd dat op te vangen door de activiteiten zoveel mogelijk digitaal te organiseren. Als vervanging voor de inloopspreekuren is hulp op afstand geregeld. De clubmiddagen werden gehouden via Zoom. Via de nieuwsbrieven zijn we ook in contact gebleven met de leden. Inmiddels lijkt het erop, dat er betere tijden gaan aanbreken. De ASCC is met inachtneming van de geldende RIVM-richtlijnen, per 1 september a.s. de activiteiten op locatie weer begonnen met de inloop op vrijdag 3 speptember.

U kunt met uw vragen tijdens kanooruren bellen met 06 38762853. Spreek de voicemail en en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

De vrijdagochtendinloop is nu als volgt georganiseerd  klik hier 

Bij alle clubactiviteiten worden de RIVM-voorschriften in acht genomen.

Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Westwijkplein_3Amstelland Senioren ComputerClub.
Wijkcentrum Westend,
Westwijkplein 3
1187 LS  Amstelveen

Telefoon: 06 38762853
(alleen op werkdagen van 09:00 – 17:00)

 

Het motto is: Samen de digitale toekomst in.