Welkom bij de ASCC

De Amstelland Senioren Computer Club ASCC biedt een ontmoetingsplaats om het gebruik van digitale apparaten en de programma’s/apps die daarop draaien te stimuleren en te vergemakkelijken. Dit betreft computers, laptops, smartphones zoals Samsung Android of Apple iPhones en tablets van bv. Samsung of Apple iPads en de programma’s en apps die daarop draaien.

Voor 20 Euro per jaar bent u lid en verzekert u zich van adequate ondersteuning en interessante informatie !

In onze regio zijn computer dienstverleners actief die uw digitale middelen en gegevens “kapen” zodat u er zelf geen controle meer over heeft. Voordat u in zee gaat met een commerciële digitale hulpverlener neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op, ook als u geen lid bent. Wij kunnen u adviseren en voorkomen dat u later in de problemen komt met uw digitale apparaten en gegevens.

Klik hier voor meer informatie !

Inloop spreekuur

De ASCC heeft op verschillende dagen en locaties in Amstelveen en Uithoorn een inloop spreekuur. Er staat dan een team van vrijwilligers klaar om u te helpen bij computer-, laptop-, smartphone/iPhone- en tablet/iPad vragen en problemen.

Zie de agenda voor de locaties en de tijdstippen: 

Nieuwsbrief

Elke maand plaatsen we een Nieuwsbrief met veel informatie over nieuwste digitale ontwikkelingen. Hier staan alle nieuwsbrieven.

Cursussen

Om de talloze mogelijkheden van uw computer, laptop, tablet/iPad en smartphone/iPhone beter te leren kennen biedt de ASCC verschillende cursussen aan. De cursussen worden individueel gegeven, helemaal op maat voor wat u wilt weten en in uw eigen tempo. Kijk op de Cursuspagina om er meer over te lezen.

Computerhulp

ASCC leden kunnen altijd onze hulp inroepen bij problemen met computer, laptop, tablet/iPad of smartphone/iPhone. We kunnen u zowel op afstand als fysiek thuis helpen. 

Clubmiddag

Iedere maand op de derde woensdag verzorgt de ASCC een clubmiddag voor de leden in het wijkcentrum Westend.

Op deze middag worden allerlei onderwerpen op computer-, tablet/iPad- en smartphone/iPhone gebied aangesneden die voor de leden leuk, interessant en nuttig zijn.