Welkom bij de ASCC

De Amstelland Senioren Computer Club ASCC biedt een ontmoetingsplaats om het gebruik van digitale apparaten en de programma’s/apps die daarop draaien te stimuleren en te vergemakkelijken. Dit betreft computers, laptops, smartphones zoals Samsung Android of Apple iPhones en tablets van bv. Samsung of Apple iPads en de programma’s en apps die daarop draaien.

Voor 20 Euro per jaar bent u lid en verzekert u zich van adequate ondersteuning en interessante informatie !

Ons zomerrooster is ingegaan ! 

We hebben in juni, juli en augustus éénmaal per maand een inloopspreekuur op iedere locatie. Kijk in de Agenda voor datum en tijd.

 

Inloop spreekuur

De ASCC heeft op verschillende dagen en locaties in Amstelveen en Uithoorn een inloop spreekuur. Er staat dan een team van vrijwilligers klaar om u te helpen bij computer-, laptop-, smartphone/iPhone- en tablet/iPad vragen en problemen.

Zie de agenda voor de locaties en de tijdstippen: 

Nieuwsbrief

Van september tot mei plaatsen we iedere maand een Nieuwsbrief met veel informatie over nieuwste digitale ontwikkelingen. Hier staan alle nieuwsbrieven.

Cursussen

Om de talloze mogelijkheden van uw computer, laptop, tablet/iPad en smartphone/iPhone beter te leren kennen biedt de ASCC verschillende cursussen aan. De cursussen worden individueel gegeven, helemaal op maat voor wat u wilt weten en in uw eigen tempo. Kijk op de Cursuspagina om er meer over te lezen.

Computerhulp

ASCC leden kunnen altijd onze hulp inroepen bij problemen met computer, laptop, tablet/iPad of smartphone/iPhone. We kunnen u zowel op afstand als fysiek thuis helpen. 


Let op: in onze regio zijn computer dienstverleners actief die uw digitale middelen en gegevens “kapen” zodat u er zelf geen controle meer over heeft. 

Klik hier voor meer informatie !

Clubmiddag

Van september tot mei, op iedere derde woensdag, verzorgt de ASCC een clubmiddag voor de leden in het wijkcentrum Westend.

Op deze middag worden allerlei onderwerpen op computer-, tablet/iPad- en smartphone/iPhone gebied aangesneden die voor de leden leuk, interessant en nuttig zijn.