Amstelland Senioren Computer Club

De ASCC is opgericht in 2001. De club is in principe bedoeld voor senioren, maar er geldt voor het lidmaatschap geen leeftijdsgrens.

Tegenwoordig is in bijna elk huishouden een computer, een tablet en/of een smartphone aanwezig. Weet u hoeveel leuke en nuttige activiteiten u daarmee kunt doen?
De ASCC helpt vooral ouderen die moeite hebben met de technische ontwikkelingen en geeft hiervoor lezingen, cursussen en directe hulp. Hierdoor kunt u contact houden met familie, vrienden en bekenden, informatie vinden op internet, elektronisch bankieren, foto’s maken, spelletjes doen en navigeren met auto, fiets of lopend.

Kijk eens in onze club agenda, bekijk het cursusaanbod, lees de nieuwsbrief, zie wat er op de clubmiddagen gebeurt, word lid of neem contact op !

RABO Clubsupport: Van 4 t/m 26 september kunt u als RABO klant op de ASCC stemmen ! 

Inloopspreekuur

De ASCC houdt op verschillende locaties in Amstelland een inloopspreekuur. Leden kunnen daar langskomen met vragen over computers, smartphones en tablets. Ook mensen die nog geen lid zijn, zijn welkom. Zij kunnen zich direct inschrijven als lid. 

Iedere vrijdag hebben we een inloopspreekuur in lokaal 3 van wijkcentrum Westend in Amstelveen Westwijk. Wij gaan om 9.30 open en zijn er tot 11.00 uur. 

Iedere 2e en 4e woensdag zijn we van 11.00 tot 12.30 uur in de bibliotheek in Uithoorn Centrum.

Nieuw is ons inloopspreekuur op elke 3e donderdag vanaf donderdag 21 september,  van 14.00 tot 16.00 uur in het Maatschappelijk OntmoetingsCentrum (MOC) aan de Lindenlaan 75 in Amstelveen Zuid.

Zie onze club agenda voor de exacte datums en locaties:

Cursussen

We organiseren cursussen (in groepjes en individueel) en workshops over de mogelijkheden van computers, tablets en smartphones. 

In voor- en najaar starten we een serie cursussen over:

  • Microsoft Windows
  • Smartphone Android
  • Smartphone IOS
  • Fotografie
 

Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Klik op onderstaande knop als u lid wil worden !

Clubmiddag

 


De clubmiddag van 20 september met kennis eilanden was heel informatief en gezellig ! Lees hieronder nog even terug wat en hoe je met ChatGPT kunt werken !

De volgende clubmiddag is op 18 oktober. 

Thuishulp


Het kan natuurlijk dat u zelf of de computer een probleem heeft en u niet langs kunt komen op het inloopspreekuur. Voor een kleine vergoeding kunt u een afspraak maken en komt er een vrijwilliger langs. 

U kunt met uw vragen tijdens kantooruren bellen met 06 38762853. Spreek de voicemail in en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld.

Nieuwsbrief

Iedere maand brengen we een nieuwsbrief uit met clubnieuws, leuke tips en heel veel informatie over wat er allemaal speelt op het gebied van computers, smartphones en tablets.