Welkom bij de ASCC

De Amstelland Senioren Computer Club ASCC biedt een ontmoetingsplaats om het gebruik van digitale apparaten en de programma’s/apps die daarop draaien te stimuleren en te vergemakkelijken. Dit betreft computers, laptops, smartphones zoals Samsung Android of Apple iPhones en tablets van bv. Samsung of Apple iPads en de programma’s en apps die daarop draaien.

Voor 20 Euro per jaar bent u lid en verzekert u zich van adequate ondersteuning en interessante informatie !

Klik hieronder om de laatste Nieuwsbrief te lezen:

Inloop spreekuur

De ASCC heeft op verschillende dagen en locaties in Amstelveen en Uithoorn een inloop spreekuur. Er staat dan een team van vrijwilligers klaar om u te helpen bij computer-, laptop-, smartphone/iPhone- en tablet/iPad vragen en problemen.

Zie de agenda voor de locaties en de tijdstippen.

Cursussen

Om de talloze mogelijkheden van uw computer, laptop, tablet/iPad en smartphone/iPhone beter te leren kennen biedt de ASCC twee keer per jaar verschillende cursussen aan. Kijk op de Cursuspagina om meer te lezen over onze cursussen en het actuele aanbod.

Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief naar onze leden. Natuurlijk met clubnieuws, maar ook met heel veel informatie over nieuwste digitale ontwikkelingen. Zie de Nieuwsbrief pagina om de nieuwsbrieven te lezen.

Computerhulp

ASCC leden kunnen altijd onze hulp inroepen bij problemen met computer, laptop, tablet/iPad of smartphone/iPhone. We kunnen u zowel op afstand als fysiek thuis helpen. 

Clubmiddag

Iedere maand op de derde woensdag verzorgt de ASCC een clubmiddag voor de leden in het wijkcentrum Westend.
Op deze middag worden allerlei onderwerpen en apps op computer-, tablet/iPad- en smartphone/iPhone gebied aangesneden die voor de leden leuk, interessant en nuttig zijn.