Clubmiddag

Clubmiddag.
Attentie! In verband met de situatie rond het coronavirus zullen de clubmiddagen voorlopig geen doorgang vinden. Op woensdag 18 november organiseren wij een webinar. Meer informatie vindt u hieronder.

Iedere maand op de derde woensdag verzorgt de ASCC een clubmiddag voor de leden in het wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, Amstelveen. Op deze middag worden allerlei onderwerpen  en apps op computer-, tablet- en smartphonegebied gepresenteerd, die voor de leden interessant en nuttig zijn. De ASCC stelt zich ten doel om leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op deze gebieden. Er is altijd ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen.

culbmiddag_ing1024px

Het zou mooi zijn, als af en toe eens een (deel van een) middag zou worden verzorgd door een van de leden. Als u belangstelling hebt om eens een presentatie te houden op een clubmiddag, kunt u zich aanmelden bij secretariaat@ascc.nl.

De toegang is gratis voor leden. Aanmelden vooraf is niet nodig en een drankje in de pauze is inbegrepen.

Datum Onderwerp Presentatie
19 mei 2021 Een webinar wordt op
19 mei 2021 om 14.00 uur
georganiseerd via ZOOM.

De smart TV (19 mei 2021)

Dat de televisie een belangrijke rol in ons leven speelt is wel duidelijk als we naar de inrichting van de meeste woonkamers kijken. Meubels stonden vaak rond dit apparaat opgesteld.  Dit alles is wel wat aan het veranderen door de komst van de smart TV.

Nagenoeg op alles wat een schermpje heeft kun je tegenwoordig TV kijken. Door grootte het beeldscherm blijft de centrale functie van de televisie bestaan en moet deze net als al die andere apparaten alles kunnen. De smart televisie  krijgt dus net als een computer, of smartphone een internet aansluiting en een besturingssysteem om aan deze eis te voldoen.

Wat er dan allemaal mogelijk is en de zin er van vertellen we op deze laatste clubmiddag.

Verder geven we tips hoe je van je normale TV een smart TV kunt maken.


Meer Quality time wil. Maar lukt dat ook echt!!

U kunt inloggen en meedoen door vanaf 13.45 uur hier.. te klikken.

 
Klik op het zoom plaatje

info:
Meeting ID: 828 4591 9675
Passcode: 541477

Lees hier hoe je met Zoom werkt.

Ruud Blok via ZOOM

N.B. Het is mogelijk dat door onvoorziene omstandigheden, een presentatie gewisseld of gewijzigd wordt.