Clubmiddag

Clubmiddag.
Attentie! In verband met de situatie rond het coronavirus zullen de clubmiddagen voorlopig geen doorgang vinden. Zodra de clubmiddagen weer doorgaan, wordt u daarover op onze website geïnformeerd.

Iedere maand op de derde woensdag verzorgt de ASCC een clubmiddag voor de leden in het wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, Amstelveen. Op deze middag worden allerlei onderwerpen  en apps op computer-, tablet- en smartphonegebied gepresenteerd, die voor de leden interessant en nuttig zijn. De ASCC stelt zich ten doel om leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op deze gebieden. Er is altijd ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen.

culbmiddag_ing1024px

Het zou mooi zijn, als af en toe eens een (deel van een) middag zou worden verzorgd door een van de leden. Als u belangstelling hebt om eens een presentatie te houden op een clubmiddag, kunt u zich aanmelden bij secretariaat@ascc.nl.

De toegang is gratis voor leden. Aanmelden vooraf is niet nodig en een drankje in de pauze is inbegrepen.

Datum Onderwerp Presentatie
Woensdag,
14-10-2020
De Algemene Ledenvergadering zal op 14 oktober 2020 om 14.00 uur  worden gehouden, vooralsnog via ZOOM. Nader bericht volgt.

Lees hier hoe je met Zoom werkt.

N.B. Het is mogelijk dat door onvoorziene omstandigheden, een presentatie gewisseld of gewijzigd wordt.