Van de cursuscoördinator

Dit seizoen biedt de ASCC voor het eerst ook individuele cursussen aan: de les wordt dan helemaal op u afgestemd.
In het verleden hebben we ook wel eens vragen gehad naar cursussen in de avonduren. Zou u daarin interesse hebben: laat het ons weten, dan gaan we proberen dat ook voor u te regelen.
Nog zo’n vraag: mist u cursussen, staat er niet bij wat u zou willen leren? Ook hier geldt: laat het ons weten. We kunnen uiteraard niet alles tegelijk, maar we stellen uw inbreng en suggesties erg op prijs.

Een deel van de cursussen start echt op basisniveau: we beginnen helemaal bij het begin. Ideaal voor degenen die willen starten, maar ook wellicht voor u die het allemaal nog een beetje aarzelend aan het proberen bent.

U kunt u opgeven via onze website www.ascc.nl, via een email aan cursussen@ascc.nl of naar de inloop op vrijdagochtend komen. Op vrijdag 6 september zijn er extra mensen aanwezig om u te adviseren, welke cursus het beste bij u past.

Het ASCC-cursusboekje is gratis beschikbaar bij alle wijkcentra, de Amstelland bibliotheken  Westwijk, Stadsplein en in Uithoorn, op het gemeentehuis en bij het UWV.