Van de redactie

In bijna elk huishouden in Nederland staat tegenwoordig een computer. Of er is een tablet of smartphone aanwezig.
Nee, we hoeven niet allemaal de hele dag met deze apparaten bezig te zijn. Maar wie kan er nog zonder een van deze apparaten? Weet u wel hoe ongelooflijk veel leuke, handige mogelijkheden er zijn? Speciaal ook voor 50-plussers: wilt u graag actief blijven, contact houden met kinderen en kleinkinderen, op stap, nieuwe contacten vinden, digitaal contact met huisarts en ziekenhuis, met de belastingdienst, enfin: ga zo maar door!
Blijf niet maar afhankelijk van die handige buurjongen of uw lieve kleindochter. Ook ú kunt het leren. En als u eenmaal geproefd heeft wat er allemaal mee kan, dan vindt u het vast jammer dat u er niet eerder mee begonnen bent.

Dit is waarin de ASCC ComputerClub actief is. De club probeert mensen mee te krijgen samen de digitale wereld in. Mensen zouden niet alleen de noodzaak moeten begrijpen maar ook kunnen zij ontdekken dat er ook hele leuke kanten aan zitten. Als je er eenmaal aan begint gaat het vanzelf naar meer smaken en willen mensen meer op dit gebied doen en ervaren. Foto’s verzamelen, albums maken, muziek streamen, WhatsAppen enzovoort.