Samen de digitale toekomst in

Met dit motto organiseert de ASCC-Computerclub de activiteiten voor het komende jaar. De ASCC-Computerclub gaat hier een rol als gids vervullen, omdat vanuit de maatschappij de zogenaamde “digitaliseringsdruk” steeds groter wordt. Bedrijven geven aan hun klanten een toegang, een portaal waarin zij alles zelf kunnen regelen en bijstellen.

Die bedrijven en ook de overheid gaan er vanuit dat iedereen een computer heeft, dat iedereen zijn zaken op orde heeft en ook begrijpt hoe je dat digitaal moet aanpakken. Hier ligt echter een grote vraag: hoe doe je dit als je de basis mist? Bij zowel laaggeletterden als bij hoogopgeleiden ontbreekt soms de kennis om hiermee aan de slag te kunnen gaan.

De ASCC-Computerclub legt graag uit hoe mensen zelfstandig en onafhankelijk kunnen deelnemen aan die digitale maatschappij. Dat doet de club via de clubmiddagen, met de maandelijkse nieuwsbrief, op haar website, Facebookpagina en Twitter. Raakt u al lezend het spoor hierbij kwijt? Kom eens langs op de vrijdagochtendinloop van 9.00-10.30 uur voor informatie en advies over lidmaatschap en cursussen.

U kunt bij de ASCC in het wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, 1187 LS Amstelveen, informatie en advies vragen over lidmaatschap en cursussen of workshops en eventueel direct inschrijven op een van de vele cursussen.
U kunt hiervoor ook de website www.ascc.nl bezoeken.