IZI-Travel app

izi.TRAVEL is een audiogids voor reizigers. Het is uw persoonlijke toergids, die overal bekend is en u zal dienen als gids voor de meest interessante attracties en museums in meer dan 900 steden overal ter wereld.
Als u uw volgende excursie of een museumbezoek plant, of gewoon interesse hebt in een verkenningstocht van uw eigen stad, dan is izi.TRAVEL een onontbeerlijke toepassing voor u!
Schakel gewoon uw GPS-geolocatie in en kies uit tientallen audiotoers in uw omgeving. izi.TRAVEL toont u voor elke excursie geplande routes op de kaart, met controlepunten, historische fotogalerijen en audio-reisgidsen van hoge kwaliteit voor elke route.
izi.TRAVEL heeft ook audiogidsen voor alle belangrijke museums en nationale kunstmuseums in de wereld! Als u een museum bezoekt, kunt u de QR-code van de gekozen tentoonstelling scannen, of de hele excursie afspelen.
Met de offline kaartmodus kunt u internetverkeer in roaming vermijden en de gewenste gids vooraf downloaden.
izi.TRAVEL verstrekt offline kaarten en gidsen voor alle belangrijke reisbestemmingen: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Londen, Madrid, Moskou, New York, Parijs, Praag, Rome, San Francisco, Singapore, Tokyo en nog andere steden.

Hoofdkenmerken:
– Onmiddellijke toegang tot honderden reisgidsen van hoge kwaliteit, samengesteld door professionelen uit deze industrie
– Gedetailleerde geplande tochten en museumgidsen met beoordelingen en beschrijvingen
– Offline modus
– Berekeningen van tijd en afstand voor elke tocht
– Evenementen en sociaal delen
– Meertalige inhoud

Wij wensen u een fantastische reis toe!
Minder