Clubmiddag

Iedere maand op de derde woensdag verzorgt de ASCC een clubmiddag voor de leden in het wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, Amstelveen. Op deze middag worden allerlei onderwerpen  en apps op computer-, tablet- en smartphonegebied gepresenteerd, die voor de leden interessant en nuttig zijn. De ASCC stelt zich ten doel om leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op deze gebieden. Er is altijd ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen.

culbmiddag_ing1024px

Het zou mooi zijn, als af en toe eens een (deel van een) middag zou worden verzorgd door een van de leden. Als u belangstelling hebt om eens een presentatie te houden op een clubmiddag, kunt u zich aanmelden bij secretariaat@ascc.nl.

De toegang is gratis voor leden. Aanmelden vooraf is niet nodig en een drankje in de pauze is inbegrepen.

Datum Onderwerp Presentatie
woensdag
16/10/2019
Presentatie ING Bank
Tijdens deze clubmiddag zal een vertegenwoordiger van de ING Bank uitleg geven over  digitale betaalmogelijkheden en de veiligheid daarbij.

Wijkagent politie
Na de pauze houdt de wijkagent van de politie Westwijk een presentatie over de WhatsApp groepen die bewoners van wijken kunnen gebruiken om de veiligheid in hun wijken te vergroten.

Woensdag 20/11/2019

Clubmiddag 20 november staat in het teken van de iPhone.
De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. In het begin konden we er alleen mee bellen en SMS’en. Tegenwoordig doen we er meer mee: Whatsappen, foto’s maken en internetten. Maar de smartphone heeft meer mogelijkheden, die vaak voor u verborgen zijn. Op deze clubmiddag neemt Ruud Vloeimans u mee op een ontdekkingstocht door uw iPhone. Wellicht bent u met een aantal functies al bekend, er zijn vast enkele mogelijkheden waarvan u het bestaan nog niet wist. We maken er een interactieve sessie van. Neemt u vooral uw eigen iPhone mee. Voor degenen die wel een iPad hebben, maar geen iPhone: veel wat we behandelen is ook van toepassing op de iPad. Beide van Apple. Heeft u geen iPhone, maar een telefoon met Android, b.v. een Samsung, Huawei of HTC, dan is deze sessie minder interessant. Maar -zoals op iedere clubmiddag- u steekt er altijd wat van op!

Ruud Vloeimans

N.B. Het is mogelijk dat door onvoorziene omstandigheden, een presentatie gewisseld of gewijzigd wordt.