Clubmiddag

De maandelijkse clubmiddag
Iedere maand verzorgt ASCC een clubmiddag voor de leden. Op deze middag presenteren wij allerhande onderwerpen op computergebied, die voor senioren van belang zijn. Wij stellen ons als doel om de leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van ontwikkelingen op computergebied. Maar ook demonstreren wij eenvoudig te gebruiken programma’s, bijvoorbeeld op het gebied van fotobewerking. Er is altijd ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen. Deze middagen worden verzorgd door leden van ASCC, maar regelmatig nodigen wij sprekers uit van buiten, bijvoorbeeld bedrijven of non-profit organisaties.

culbmiddag_ing1024px
Wij stimuleren onze leden om af en toe eens een (deel) van een middag te verzorgen. Maar verplicht is dat natuurlijk niet.

De clubmiddagen zijn verplaatst van de dinsdagmiddagen naar de donderdagmiddagen gedurende de maanden september t/m mei in onze locatie Westwijkplein 3 te Amstelveen. De eerste clubmiddag vindt plaats op donderdag 18 oktober 2018.

Het bestuur verwacht hiermee tegemoet te zijn gekomen aan wensen van leden voor een ruimere zaal met een beter klimaat.

Aanvang is om 14:00 uur, einde om 16:00 uur. De toegang is gratis voor leden. Aanmelden vooraf is niet nodig en een drankje in de pauze is inbegrepen.

 

Datum Onderwerp Presentatie
15 mei 2018
14.00-16.00
Wat zit er nu nu eigenlijk in die Windows 10 computer van ons.

We kijken onder de motorkap en zien hoe hij start.

We kijken daarna hoe de motor loopt.

Dan stellen we ons de vraag kan het sneller?

Jos Heemkerk

Ruud
Blok

N.B. Het kan mogelijk zijn, dat door onvoorziene omstandigheden, een presentatie gewisseld of gewijzigd wordt.
Wanneer u een suggestie voor een onderwerp heeft, dan horen wij dit graag