Clubmiddag

De maandelijkse clubmiddag is verplaatst naar de donderdagmiddag!
De zaal waar de clubmiddagen werden gehouden werd door velen als te klein, te warm en te benauwd ervaren. Het bestuur herkent dit en heeft ervoor gekozen de clubmiddagen te verplaatsten naar de grote zaal in het wijkcentrum Westend, Westwijkplein3, Amstelveen
Het bestuur verwacht hiermee tegemoet te zijn gekomen aan wensen van leden voor een ruimere zaal met een beter klimaat.
De eerste clubmiddag vindt plaats op donderdag 18 oktober 2018.
Aanvang: 14.00 uur. Einde 16.00 uur.

Iedere maand verzorgt ASCC een clubmiddag voor de leden. Op deze middag presenteren wij allerhande onderwerpen op computergebied, die voor senioren van belang zijn. Wij stellen ons als doel om de leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van ontwikkelingen op computergebied. Maar ook demonstreren wij eenvoudig te gebruiken programma’s, bijvoorbeeld op het gebied van fotobewerking. Er is altijd ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen. Deze middagen worden verzorgd door leden van ASCC, maar regelmatig nodigen wij sprekers uit van buiten, bijvoorbeeld bedrijven of non-profit organisaties.

culbmiddag_ing1024px
Wij stimuleren onze leden om af en toe eens een (deel) van een middag te verzorgen. Maar verplicht is dat natuurlijk niet.

De toegang is gratis voor leden. Aanmelden vooraf is niet nodig en een drankje in de pauze is inbegrepen.

 

Datum Onderwerp Presentatie
Donderdag
18 oktober 2018
14.00-16.00
Ben jij bekend met het ICE-programma? Goede kans van niet want ik kom nog regelmatig mensen tegen die hier nog nooit van hebben gehoord. Het ICE-programma is bedoeld om hulp-verleners snel in contact te stellen met naast familieleden of vrienden.

WhatsApp wordt steeds meer gebruikt en biedt veel mogelijkheden. Hoe deel je je locatie? Hoe stuur je iets naar meerdere mensen tegelijk? Worden foto’s en video’s altijd automatisch opgeslagen?

Jan Kleinsma

 

 

Ruud
Blok

N.B. Het kan mogelijk zijn, dat door onvoorziene omstandigheden, een presentatie gewisseld of gewijzigd wordt.
Wanneer u een suggestie voor een onderwerp heeft, dan horen wij dit graag