ASCC

De Amstelland Senioren ComputerClub of kortweg de ASCC.


De ASCC is  opgericht door senioren voor senioren.  De club staat open voor alle volwassenen – en niet alleen senioren – die computerkennis niet met de (school)paplepel ingegoten hebben gekregen. Bij ons kunt u cursussen en workshops volgen over de mogelijkheden van pc’s, tablets en smartphones. Op vrijdagochtend kunt u als lid van de club gratis hulp krijgen voor uw computer, uw tablet en uw smartphone. Maandelijks bent u op de derde woensdag van de maand welkom op de clubmiddag waar presentaties worden gehouden over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op computer-, tablet- en smartphonegebied. Als lid ontvangt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke tips en computernieuws. Het motto van de club is: Samen de digitale toekomst in!
Alles over onze vereniging, over lid worden, onze activiteiten en nog veel meer vindt u op deze website.

Westwijkplein_3Amstelland Senioren ComputerClub.
Wijkcentrum Westend,
Westwijkplein 3
1187 LS  Amstelveen

Telefoon: 06 38762853
(alleen op werkdagen van 09:00 – 17:00)

In de maanden september tot en met mei is er iedere vrijdagmorgen inloop van:  9.00-10.30. 

Het motto is: Samen de digitale toekomst in.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.