215

Cursus-niveau 1: Werken met een iPad of iPhone
6 lessen van 1½ uur, een keer per week

Cursuscode:  215
Start niveau: ■
Begindatum: maandag 14 januari 2019 om 09:30 uur
Docenten:     Agnes Blokker
Assistente:    Jannie Demaret
Cursusprijs:  € 78,00

Vereiste voorkennis: geen of weinig ervaring met het werken op een Apple iPad of iPhone 
Apparatuur: u dient een Apple iPad of een Apple iPhone te hebben

 

U heeft een iPad gekocht of gekregen. Maar ja, wat kunt u daar allemaal mee doen? U heeft een iPad gekocht of gekregen. Maar ja, wat kunt u daar allemaal mee doen? Natuurlijk kunt u dat zelf uitproberen, maar in een groepje gaat dat veel makkelijker en gezelliger.
In deze cursus beginnen we bij het begin: waarvoor zijn die knopjes? We gaan een aantal van de standaard programma’s proberen: internet, mail, foto’s, kaarten. De onderwerpen worden stap voor stap op een groot scherm voorgedaan. Door samen met de docent en begeleider alles op uw eigen iPad/iPhone te oefenen, gaat u al snel de weg vinden in een heleboel leuke en nuttige mogelijkheden. Natuurlijk gaan we ook een kijkje nemen in de AppStore: de winkel waar u ongelooflijk veel mooie, gratis apps (applicaties) kunt vinden.

De laatste les is een terugkom-les: maandag 11 maart 2019 om 09:30 uur komen we weer bij elkaar om alle vragen die u ondertussen heeft gekregen, samen te beantwoorden.

U krijgt ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Wij bevelen het boek ‘iPad voor Senioren met iOS11’ aan van Visual Steps. ISBN 978 90 5905 554 4 (niet bij de cursusprijs inbegrepen).

Let op:
Deze cursus is bedoeld voor gebruikers van de iPad 4e generatie of hoger, iPad Mini 2 of hoger, iPhone 5 of hoger. Alle met iOS 10 of hoger van Apple.
Dus niet voor tablets die Android of Windows 8 als besturingssysteem hebben.

Vergeet u niet uw e-mailadres en wachtwoord van uw Apple ID mee te nemen naar de cursus!

Inschrijven voor deze cursus