APK Keuring bij de ASCC

De Amstelland Senioren Computer Club geeft iedereen in de Amstelveen en omgeving de kans om hun computer te laten nakijken. Hierbij worden de beveiliging, de snelheid en de computeronderdelen onder de loep genomen. Dit resulteert in een advies.

De bevindingen worden vastgelegd in een uitgebreid APK keuringsrapport.
Deze anderhalf uur durende computer APK is bij uitzondering beschikbaar voor niet-leden voor de prijs van € 20.

Een afspraak op een van de APK dagen kan hieronder worden gemaakt.

Hier staat ook meer informatie over de Computer APK en de mogelijke combinatie met een gratis lidmaatschap. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
APK
Bestellen:

Kies ->Afspraaktype
Kies -> Datum
Kies -> Tijd

Vul hierna persoonlijke gegevens in


 

FAQ’s

Vraag: Wat kost de APK?

Antwoord: De APK kost voor niet-leden € 20.

Vraag: Moet ik lid zijn van jullie vereniging om een APK te laten doen?

Antwoord: Om gebruik te maken van deze actie hoeft men geen lid te zijn. De APK kost voor niet-leden € 20. Daarmee bent u desgewenst direct lid van de club tot het einde van dit jaar. Wilt u geen lid worden? Ook goed, dan betaalt u de APK en heeft u een goed advies over het apparaat.

Vraag: Lossen jullie tijdens de keuring de computerproblemen ook op?

Antwoord: De APK keuring levert een rapport met een advies op. Voor het verhelpen van de problemen moet u lid zijn van de ASCC. Tijdens de APK kunt u gratis lid worden tot het einde van dit jaar. Is er tijd beschikbaar, dan kan tijdens de APK sessie de computer worden gerepareerd. Duurt het langer? Dan kunt u naar “de inloop” komen om het te laten uitvoeren. “De inloop” wordt door de ASCC op vaste ochtenden georganiseerd om computerproblemen op te lossen. U kunt het APK advies ook door een ander bedrijf laten uitvoeren.

Vraag: Ik heb geen laptop maar een desktop. Kan dat ook?

Antwoord: Geen probleem. Neem alleen de computerkast mee. Tijdens de keuring is een los scherm en toetsenbord aanwezig waar hij aan kan worden gekoppeld. Vermeld het wel even bij het maken van de afspraak in het vakje voor opmerkingen, dan zetten we de spullen klaar.

Vraag: Doen jullie ook Apple?

Antwoord: Jazeker. Bij het maken van de boeking heeft u de keuze tussen een Windows- of een Apple APK. Kiest u voor Apple dan wordt een keurmeester met Apple specialisatie aan u toegewezen.

Vraag: Kan ik bij jullie ook een nieuwe computer of onderdelen kopen?

Antwoord: Voor aanschaf van nieuwe hardware kunnen we helpen bij de keuze van een winkel. De ASCC verkoopt zelf geen hardware.

Vraag: Ik wil geen APK maar kan ik wel lid worden van jullie vereniging?

Antwoord: U bent van harte welkom als lid van onze vereniging.
Op deze pagina kunt u hier meer over lezen en inschrijven als lid.

Vraag: Ik ben wel handig met computers. Kan ik ook APK keurmeester worden?

Antwoord: Binnen de vereniging kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die andere leden willen helpen bij het oplossen van problemen. Via kennissessies wordt het niveau van deze ondersteuning verhoogd. Wilt u hier een rol in spelen, mail dan naar voorzitter@ascc.nl.
We nodigen u dan uit voor een gesprek.